Serverte 700 porsjoner med Purply

Folkemengde står i kø for å smake Purply

Serverte 700 porsjoner med Purply

Arendalsuka 2023: Kjemperespons!

Allerede i forkant av Pronofas arrangement på Arendalsuka var det et «buzz»: Flere snakket om at dette var et av årets høydepunkter, og hadde meldt sin interesse for å komme til oss eller medarrangør Footprint. Til arrangementet på Barrique Øl & Vinstue hadde vi hentet inn ingen ringere enn Christer Rødseth, TV-kokken kjent fra blant God Morgen Norge og nå Skal vi danse, som konferansier.

På scenen fikk CEO Hans Petter Olsen i Pronofa følge av Lise Finckenhagen (kokk), Anja Bakken Rise (Framtiden i våre hender), Olav Kjørven (EAT), Hanne Lene Dahlgren (mat-influencer), Anja Lidbom (Reitan Retail) og Christian Moe Halsted (Everland). Dermed var det duket for flere gode samtaler om hva vi skal – og bør – spise i fremtiden, og hva som skal til for å få flere til å prøve noe nytt i matveien. 

Alt fra smaksopplevelser til miljøpåvirkning ble drøftet på scenen, og det var bred enighet om at det var spennende med en ny råvare på markedet: Ciona. 

Ansatte fra Beach Club serverer Purply-burgere

«Sniklansering»

Etter samtalene inne på Barrique, var det duket for matservering utenfor. Publikum fikk smake på hele fire ulike retter laget med med Purply – navnet på det nye produktet av Ciona som Pronofa lanserer i høst.

I tillegg til burger, stod også tostadas, grillspyd og kjøttboller på menyen – alt sammen tilberedt på meget profesjonelt vis, takket være crewet fra Restaurant Beach Club i Fredrikstad.

Hele 700 porsjoner forsvant i løpet av en drøy time. Det vil si rubbel og bit … Tilbakemeldingene fra publikum var ikke minst overveldende positive! Ettersom dette ble en slags «sniklansering» av Purply, var det ekstra stas med en så bra respons.

Minikonsert med Alejandro Fuentes

Arrangementet til Pronofa ble rundet av med en minikonsert hvor Alejandro Fuentes fremførte fem låter – akkompagnert av artistkollega Eirik Næss. Duoen lagde topp stemning, og konserten var et populært innslag blant de fremmøtte.

__

Arendalsuka 2023 ble en veldig fin arena for Pronofa, og i etterkant har det har vært stor interesse for Purply. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Back to top